Silikonmaterialien für Transportelektronik von Dow

Siliconen producten van Dow voor de transportmarkt

Vooruitgang bij het lijmen, afdichten en beschermen van elektronica

Siliconen producten van Dow voor de transportmarkt (Video)

Efficiënter omgaan met energie is voor siliconenproducent Dow één van de drijvende krachten om nieuwe technologieën te ontwikkelen voor de automotive industrie zowel wat elektronica als assemblage betreft. Van conventioneel tot hybride en volledig elektrisch, de auto's van vandaag en morgen vertrouwen op elektronica om de veiligheid te verbeteren, de uitstoot te verminderen, energie efficiëntie te verhogen en het comfort te verbeteren.

 

De uitdaging

Hoe kunnen we bijdragen aan lichtere en duurzamere batterijen voor elektrische voertuigen? Hoe de duurzaamheid en touchscreenfunctionaliteit van displays op het bedieningspaneel verhogen? De betrouwbaarheid van geavanceerde rijhulpsystemen verbeteren?

 

Samen kunnen we helpen

Samen kunnen we u helpen bij het vinden van oplossingen die uw auto van de toekomst op de kaart zet. Onze portfolio van siliconen ingietharsen, conformal coatings, lijmen en EMI-afscherming beschermen elektronica op verschillende belangrijke manieren:

 

  • Afvoeren van warmte
  • Verlijmen en afdichten van behuizingen
  • Ingieten van componenten
  • Coaten van elektronica

 

Bekijk de video:

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 27 6000.

To Top