7 september 2021

Conformal Coating Procesoptimalisatie: Tips & Tricks

Het gebruik van conformal coatings is over de jaren uitgegroeid tot één van de meest gebruikte methoden om PCB’s te beschermen. Het komt echter nog al te vaak voor dat het coating resultaat niet de beoogde kwaliteit behaalt. In de meeste gevallen is dit te wijten aan procesparameters bij het aanbrengen en uitharden van de coating in kwestie. In dit artikel behandelen we graag de meest voorkomende issues en hoe ze kunnen worden vermeden.

Lees meer

27 juli 2021

Correct smeren van compressoren

Ieder type compressor heeft specifieke plus- en minpunten. Voor iedere toepassing is het belangrijk om het juiste type compressor te kiezen. Hiernaast is ook de smering van de diverse onderdelen in de compressor van een niet te onderschatten belang.

Lees meer

22 juni 2021

5 tips voor de selectie en het toepassen van TIM

In dit artikel gaan we wat dieper in op het selecteren en toepassen van thermisch geleidende materialen. Het selecteren van het juiste TIM is een complex proces waarbij moet worden overwogen hoe het product moet worden aangebracht in een productieomgeving en het testen van het product in de uiteindelijke toepassing.

Lees meer

25 mei 2021

Cimstar® 35-961

Cimstar® 35-961 is een breed inzetbaar hoogwaardige metaalbewerkingsvloeistof. Het product ontving bovendien een OMNEO certificaat waarmee het voldoet aan de strenge ASML GSA Grade 2 Vacuum Cleanliness norm.

Lees meer

15 april 2021

Industriële reiniging naar een hoger niveau

Mavom heeft een breed aanbod reinigingsproducten en jarenlange ervaring. In dit artikel geven we kort aan welke soort reinigers er zijn, hoe u de juiste reiniger kunt selecteren en wat wij hierin eventueel kunnen betekenen.

Lees meer

30 maart 2021

Mavom oplossingen voor LED Lighting

De LED industrie is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Het is fascinerend om de verschillende ontwerpen en toepassingen van LED units te zien zoals o.a. LED lampen voor auto’s, straatverlichting en zwembad verlichting. Ontdek in dit artikel onze oplossingen voor LED Lighting.

Lees meer

16 november 2020

Nieuw van DuPont: MOLYKOTE® P-1042

MOLYKOTE® P-1042 is een sterk hechtende vetpasta verrijkt met vaste smeermiddelen. Het werd ontwikkeld voor de smering van glijdende oppervlakken die worden blootgesteld aan hoge belastingen gepaard met direct inwerking van water en/of metaalbewerkings-vloeistoffen.

Lees meer
To Top