Safechem Complease - chemical leasing

Safechem Complease chemical leasing

Mavom introduceert

Complease: Chemical leasing van Safechem

Al jarenlang is Mavom in Nederland distributeur van de producten van SAFECHEM, een Duitse leverancier van gechloreerde koolwaterstoffen en gemodificeerde alcoholen voor gebruik in gesloten dampontvettingsmachines.

 

Speerpunten van SAFECHEM’s bedrijfsvoering zijn altijd veiligheid en duurzaamheid geweest. Reeds in 1992 heeft SAFECHEM het veilige “SAFE-TAINERTM” systeem ontwikkeld waardoor met name de gechloreerde koolwaterstoffen veilig getransporteerd en gebruikt konden worden door klanten. Met de introductie van gemodificeerde alcoholen en de bijbehorende stabilisatoren hebben ze een volgende stap gezet naar verantwoord gebruik van chemicaliën in industriële reinigingsprocessen.​

 

Toch denk je bij het gebruik van oplosmiddelen niet zo snel aan een term als duurzaamheid. Dat is juist hetgeen wat SAFECHEM met het Complease systeem bij gebruikers wil realiseren. Wat is Complease precies? Zoals de naam al aangeeft is het een leasing concept van de chemische producten van SAFECHEM. In plaats van de aankoop van oplosmiddelen en toebehoren, zoals stabilisatoren en test kits, tegen actuele prijzen betaal je bij Complease iedere maand vast bedrag waartegen je benodigde materialen kunt afroepen.

 

Dit geeft de volgende voordelen:

  1. De klant betaalt een vast bedrag per maand.
  2. Flexibiliteit bij grotere behoefte is geen probleem.
  3. Vloeistoffen, Stabilisatoren en Test kits zijn onderdeel van het concept.
  4. On site training door een expert van SAFECHEM helpt bij reduceren chemie verbruik.
  5. Het Complease contract wordt afgesloten voor een periode van 12 maanden.
  6. Een Speciale App vereenvoudigt de administratie en helpt bij het reduceren van verbruik.

 

SAFECHEM heeft het Complease concept uitgerold in 2016 en de meeste gebruikers zijn zeer enthousiast. Doordat het gebruik en het verbruik van zowel de vloeistoffen als de stabilisatoren veel inzichtelijker wordt door gebruik van de App, heeft men in veel gevallen een daling in het verbruik gerealiseerd. Dit levert niet alleen financiële voordelen op, maar ook een verduurzaming in het gebruik van grondstoffen. Met Complease heeft SAFECHEM de European Responsible Care Award gewonnen.

 

Mavom rolt Complease nu ook uit in Nederland. Voor een gesprek over de voordelen voor uw bedrijf kunt u contact opnemen met Mavom. Een demonstratie van de App is mogelijk als de Covid-19 maatregelen versoepeld zijn en een Mavom vertegenwoordiger langs kan komen.

Safechem Complease - chemical leasing

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 27 6000.

To Top