Dreumex

Voor schone en gezonde handen

Dreumex handreinigers

Bij Mavom kunt u terecht voor de handreinigers van marktleider Dreumex. Dreumex is al meer dan 65 jaar actief als ontwikkelaar van handreinigings- en handverzorgingsmiddelen in de wereld van de zware vervuilingen. We bieden een assortiment gericht op persoonlijke reiniging voor de handen en ook desinfectie van oppervlakken. Ook als dit laatste in contact is gekomen met voedsel en/of dranken. De handreinigers zijn tevens beschikbaar in ‘touchfree’ dispensers.

Dreumex

Handreinigers

Het Mavom gamma aan Dreumex producten omvat handreinigers uit de Plus en Special reeks met bijbehorende dispensers. Dreumex Plus is een krachtige handreinigingsgel met microkorrel, welke ideaal is voor het reinigen van extreme vervuilingen. Daarnaast bieden we de Dreumex Special; een oplosmiddelvrije handreinigingspasta welke gebruikt kan worden voor het reinigen van middelzware tot zware vervuilingen.

  

Dymax BlueWave® QX4 V2.0

Reinigingsdoekjes

Mavom biedt een serie aan reinigingsdoekjes: Dreumex Ultra Power Wipes, superieur voor het reinigen van handen, gereedschap, onderdelen en harde oppervlakken. Dreumex Expert Wipes: sterke reinigingsdoeken met zeer effectieve vloeistof die zelfs de meest specifieke en hardnekkigste vervuiling verwijdert van handen, gereedschappen en harde oppervlakken. Dreumex Disinfectant & Cleaning wipes: gebruiksklare doekjes voor desinfectie en reiniging van harde oppervlakken, zelfs als deze in contact komen met voedsel en/of dranken.

To Top