Robnor Resinlab

Robnor

Robnor is de merknaam van Robnor ResinLab. Robnor ResinLab is een formulator van epoxy en polyurethaanharsen. Deze harsen zijn breed inzetbaar. Mavom biedt als kernassortiment ingietharsen, coatings en lijmen aan hoofdzakelijk toegespitst op de elektronica- en LED verlichtingsmarkt. Het doel van deze producten is  elektronica te beschermen en ook de levensduur te verlengen.

In ons assortiment:

Ingietharsen

Ingietharsen

Bij het ingieten van elektronica worden componenten op een printbord volledig geïsoleerd en uitstekend beschermd tegen omgevingsinvloeden. Het assortiment ingietharsen van Mavom bestaat uit siliconen, polyurethanen, epoxies of hybrideproducten. Er is een grote variëteit aan viscositeiten, hardheden en mogelijkheden tot uitharden. Een aantal producten voldoet ook aan bepaalde normen zoals EN 45545-2, UL of mil specs.

Lijmen en afdichten

Lijmen en afdichten

Een lijm maakt het mogelijk om ongelijksoortige materialen te verbinden. Binnen de Electronica zijn de toepassingen breed, zoals: het verlijmen van SMD componenten, het fixeren van grote componenten, sealen van een behuizing of het verlijmen van een PCB in een behuizing. Het lijmproces leent zich ook uitstekend voor automatisatie.

To Top