RSC Bio Solutions

Biologisch afbreekbare smeermiddelen van

RSC Bio Solutions

Mavom biedt biologisch afbreekbare smeermiddelen op basis van een unieke technologie van RSC Bio Solutions. Met deze smeermiddelen is er geen compromis meer nodig tussen het milieu en de smeerkwaliteit. Het zijn milieuvriendelijke producten met technisch superieure eigenschappen, die bovendien uitstekende smeerprestaties leveren.

 

Artikelen:

In ons assortiment:

Lagersmeermiddelen

Lagersmeermiddelen

De samenstelling van een lagersmeermiddel is ideaal voor bewegende onderdelen die gesmeerd moeten worden. Zo hebben ze een vaste tot half vloeibare structuur en zijn samengesteld uit oliën, een verdikker en additieven. De keuze van het juiste smeermiddel luistert nauw doordat de inzet van lagers zeer divers is.

Tandwiel smeermiddelen

Tandwiel smeermiddelen

Een tandwiel smeermiddel moet enorme druk weerstaan, de wrijving tussen de tandflanken verminderen en de wrijvingswarmte afvoeren. Daarnaast moet het smeermiddel het geluid van de overbrenging dempen en slijtage verminderen.

Industriële oliën

Industriële oliën

Een industriële olie moet het vermogen overbrengen, een deel van de installatie smeren en het systeem beschermen. Goede olie doet dat allemaal. De beste olie doet meer. Die vindt u bij ons.

To Top