In ons assortiment:

Halo-Guard FG serie

Deze serie omvat EP-vetten voor voedselverwerkende machines. Deze breed inzetbare vetten hebben uitstekende roestwerende eigenschappen en bieden een goede bescherming tegen slijtage. Deze vetten zijn beschikbaar in verschillende NLGI klasses van 00 tot en met 2.

Perma-Gear FG Fluids

Deze vloeistoffen werden ontwikkeld op basis van de allernieuwste technologieën. De hierin verwerkte basisvloeistoffen zijn lineaire polymeren van ethyleen- en propyleenoxide (oftewel polyalkyleenglycol). Alle producten in deze serie hebben een extreem hoge viscositeit, zorgen voor een uitstekende smering en resulteren in een aanzienlijke energiebesparing bij drijfwerktoepassingen.

Flow-Guard Synthetic Fluids

De producten in deze serie zijn bestemd voor industrieel gebruik in hydraulische apparaten, in tandwiel aangedreven installaties en in andere machines die gesmeerd moeten worden. Al deze producten leveren superieure prestaties. De slijtage aan onderdelen blijft tot een minimum beperkt, waardoor er veel minder storingen optreden.

Magna Plate

De Magna Plate producten omvatten een serie oliën en vetten voor toepassingen waarbij NSF H1-klasse vereist is. Toepassingen variëren van tandwielkasten, hydraulische oliën tot vetten voor zwaarbelaste toepassingen. Daarnaast bevat het gamma ook producten uit de reeksen Pyro-Plate, Magna-Kote, Poly-Guard, etc.

Trolley-Glide FG-3H

Een uitschieter naast de H1 en H2 producten, is de Trolley-Glide FG-3H. Dit is een 3H-klasse transporteursmeermiddel dat rechtstreeks in contact mag komen met voedingsmiddelen. Trolley-Glide smeermiddelen bestaan uit zorgvuldig geselecteerde basisoliën en additieven. Dit product zorgt voor een schoon, gesmeerd transport.

Over JAX

JAX smeermiddelen zijn gecertificeerd door het NSF en hebben een NSF H1 goedkeuring voor incidenteel voedingsmiddelen contact. Een aantal JAX producten hebben zelfs het NSF 3H certificaat waardoor direct voedingsmiddelencontact is toegestaan. De JAX producten hebben roestwerende eigenschappen en zijn watervast. Alle JAX NSF H1 gecertificeerde smeermiddelen bevatten het door JAX ontwikkelde en gepatenteerde antimicrobiële bewaarmiddel Micronox. Dit middel beschermt de smeermiddelen tegen microbiële besmetting en degradatie.  Met de voedselveilige smeermiddelen/lubricants van JAX biedt Mavom een breed gamma aan producten met een minerale of synthetische basis voor alle smeertoepassingen in de F&B industrie.

To Top