Bostik

Bostik

Bostik is één van de grootste lijmproducenten en internationale marktleider in lijmtechnologieën. Bostik lijmen zijn in ontelbare toepassingen terug te vinden bij de fabricatie en assemblage van producten binnen diverse sectoren zoals de automotive, luchtvaartindustrie, railway en ook in de bouw.

 

Hun industriële activiteiten worden op constante wijze uitgebreid. Recentelijk werd het Born2Bond productenpakket toegevoegd. Dit zijn 1- en 2 component snel uithardende lijmen.

In ons assortiment:

1K – Ultra producten Bostik

1K ultra producten

Dankzij de unieke productieproces zijn de Ultra producten van Bostik gebruiksvriendelijk. Ze zijn beschikbaar in verschillende viscositeiten, zijn low blooming, hebben geen geur en gevarenlabels zijn niet nodig. Bovendien hebben ze na seconden een zeer goede hechting aan tal van substraten zoals leder, hout, rubber,  kunststoffen en metalen.

Vraag advies aan
Flex 2K producten Bostik

2K producten

Dit is een nieuwe generatie van hoogwaardige 2 component lijmen. Deze producten combineren een snelle uithardtijd met een hoge verbindingssterkte met daarbij een brede variatie aan eigenschappen: een hoge flexibiliteit, slagvastheid en bewerkbaar.

Vraag advies aan
LIGHT LOCK – Dual cure products Bostik

LIGHT LOCK dual cure products

Dit zijn de eerste geurloze, licht uithardende cyanoacrylaten op de markt. Deze producten bevatten een foto-iniator die reageert op UV/zichtbaar licht en bijkomend functioneert als een contactlijm. Hierdoor kan op vraag uitgehard worden en moeten substraten niet transparant zijn. De producten zijn eveneens low blooming en gevarenlabels zijn niet nodig.

Vraag advies aan

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 436 361.

Neem contact met ons op
To Top