Bostik Born2Bond

Bostik Born2Bond

In ons assortiment:

Cyanoacrylaat lijmen

Cyanoacrylaat lijmen

De Born2Bond cyanoacrylaat lijmen zijn 1- en 2 component snel uithardende lijmen. Dankzij een uniek proces, heeft Bostik het potentieel van snellijmen ontsloten en voor ingenieurs een reeks duurzame en gebruiksvriendelijke lijmen ontwikkeld die hoge prestaties leveren. De lijmen bieden een oplossing voor de hedendaagse vraag naar steeds kleinere, complexe producten en een hoge kwaliteit afwerking. In ons assortiment bieden we 1K ultra producten, 2K producten en Light Lock dual cure producten. Het assortiment bevat o.a. low blooming producten, producten die geurloos zijn en die geen gevarenlabels bevatten.

  • 1K ultra producten
  • 2K producten
  • Light Lock dual cure producten
Anaërobe lijmen Bostik Born2Bond

Anaerobe lijmen

Deze één component borgmiddelen harden uit in afwezigheid van zuurstof, maar contact met metaal is noodzakelijk. Het assortiment omvat oplossingen die bestand zijn tegen trillingen, schokken, chemicaliën, oliën en extreme temperaturen. De producten met en hoge torsiesterkte zijn tevens geschikt voor zware constructiescenario’s. Dit maakt ze tevens interessant voor de maakindustrie, meer in het bijzonder de transportindustrie, alles wat op wielen staat, waar vaak gebruik wordt gemaakt van de afdichtende en bevestigende eigenschappen van de anaerobe lijmen. We bieden producten in 4 categorieën:

  • Schroefdraadborging
  • Cilindrische  assemblages
  • Pijpafdichtingen
  • Vloeibare pakkingen.

Over Bostik

Bostik is één van de grootste lijmproducenten en internationale marktleider in lijmtechnologieën. Bostik lijmen zijn in ontelbare toepassingen terug te vinden bij de fabricatie en assemblage van producten binnen diverse sectoren zoals de automotive, luchtvaartindustrie, railway en ook in de bouw.

Bostik heeft via hun moedermaatschappij Arkema, een bekende fabrikant van speciale chemicaliën, toegang tot een wereldwijde volledige toeleveringsketen, inclusief innovatieve grondstoffen, duurzame inkoop en energie-efficiënte productiemogelijkheden. Dit stelt Bostik in staat om hun productenpakket voortdurend uit te breiden. Naast de cyanoacrylaat lijmen distribueren wij ook de anaerobe lijmen van Bostik Born2Bond.

To Top