In ons assortiment:

Lijmen en afdichten

Lijmen en afdichten

Siliconen gebaseerde lijmen en sealants gaan langer mee dan de meeste organische lijmen en afdichtingen. Ze onderscheiden zich door hun thermische, elektrische en chemische stabiliteit bij extreme condities zoals UV, ozon, vocht en temperatuur. Bovendien zijn ze brandwerend. Om aan specifieke behoeften te beantwoorden zijn er verschillende uithardingstypes, elk met hun eigen voordelen. De opties zijn 1- en 2-component producten, kamertemperatuur uithardende producten, warmte uithardende producten en siliconen hotmelts

Producten voor elektronica

Producten voor elektronica

Betrouwbaarheid is een sleutelwoord in de competitieve, snel evoluerende wereld van de elektronica. Terwijl elektronische componenten steeds ingewikkelder worden, groeit het belang van een goede bescherming. Dit kan in diverse vormen zoals ingietharsen, conformal coatings, lijmen of warmte geleidende producten. Siliconen bieden een uitstekende diëlektrische isolatie en behouden hun eigen eigenschappen bij extreme omgevingsfactoren. Bovendien absorberen ze schokken en trillingen.

Solar siliconen Dow

Silicone PV producten

Dow, wereldleider in siliconenchemie, heeft met zijn merk Dowsil™ technologieën en oplossingen ontwikkelt voor de solar industrie. Zeer geschikt voor junction box verlijming, junction box ingieten, inkapseling van fotovoltaïsche (PV) zonnecellen en frame verlijming.

Moldmaking producten

Moldmaking producten

Hoogwaardige replica’s, waarin zelfs de fijnste details haarfijn zijn gereproduceerd, iedere keer weer. Dat kan alleen met duurzame en flexibele mallen. U maakt ze met siliconen moldmakingproducten. Geschikt voor replica’s van steen, glas, hout, metaal, was, keramiek, klei en diverse gietmaterialen.

Over Dow

Dow is wereldleider in siliconentechnologie. Mavom biedt van Dow de merken Dowsil en Silastic aan. Dit zijn producten op basis van siliconen. Siliconen bieden unieke eigenschappen zoals hoge thermische en UV stabiliteit evenals elektrische isolatie, brand- en weersbestendigheid en hoge elasticiteit waardoor zij de favoriete materialen zijn voor tal van industriële toepassingen in diverse sectoren zoals elektronica, automotive, railway en energie. Siliconen bieden superieure betrouwbaarheid en lange levensduur in veeleisende omgevingen.

To Top