New Pig

Absorptiematerialen van New Pig

Waar met machines wordt gewerkt is de kans aanwezig dat er vloeistoffen lekken of morsen. Om uw werkplaats schoon, veilig en productief te houden biedt Mavom diverse absorptiematerialen van New Pig. New Pig is al 35 jaar marktleider op het gebied van het opvangen van verontreinigingen waarmee uitglijden, struikelen en vallen worden voorkomen. Bij Mavom kunt u terecht voor absorptiematerialen bestaande uit korrels, matten, sokken en rollen.

In ons assortiment:

Universele absorptiematten

Universele absorptiematten

De universele absorptiematten absorberen olie, koelvloeistof, oplosmiddel en water. De matten zijn sterk absorberend, slijtvast, lang inzetbaar doordat de donkergrijze kleur vuil en vet camoufleert en vlambestendig. Het exclusieve bindpatroon versnelt de vloeistofopname in de mat. Daarnaast zijn de matten ook duurzaam, door hun thermisch gebonden lagen van polypropyleen.

Oil-only absorptiematten

Oil-only absorptiematten

De Oil-Only matten zijn speciaal gericht op het absorberen van petroleum, koolwaterstof en andere vloeistoffen op oliebasis. Ze zijn waterafstotend, uitermate efficiënt, sterk, slijtvast en snel absorberend. De witte matten zorgen dat u snel attent wordt gemaakt op lekkages. 

Absorptiematten voor chemicaliën

Absorptiematten voor chemicaliën

De matten zijn speciaal behandeld zodat ze hoge concentraties chemicaliën kunnen absorberen, zoals zuren, basen en andere onbekende vloeistoffen.  De roze kleur waarschuwt uw medewerkers voor mogelijk gevaar. Dankzij het unieke bindpuntpatroon versnelt de verspreiding van de vloeistof over de gehele mat. De matten zijn ook ideaal als verpakkingsmateriaal voor chemisch transport.

Lekkage interventiekits

Lekkage interventiekits

Met een interventiekit heeft u alles bij de hand om lekkages en spills snel te beperken. De kits komen in verschillende vormen en maten. Welk type of welke hoeveelheid vloeistof u ook moet opruimen, wij hebben een interventiekit die geschikt is.

Opvangbakken

Opvangbakken

Opvangbakken bieden een veilige opslag van gevaarlijke vloeistoffen. Opvangbakken vangen lekkages op uit onder meer vaten, tanks en bakken, voordat het schade kan aanrichten.

Specialties

Specials

Mavom levert een uitgebreid assortiment met specials voor lekkage en spillage. Waaronder allerlei speciale doekjes voor kleinere spills, maar ook lekkage-omleidingen, afdekkingen, blokkeringen en bermen.

To Top