DuPont leverancier Mavom

DuPont

DuPont is al meer dan 200 jaar een vooraanstaande fabrikant van chemische specialiteiten. De resultaten van wetenschappelijk onderzoek en technische ontwikkelingen bij DuPont, hebben over de jaren geleid tot een groot aantal innovatieve producten, materialen en diensten.

 

Mavom heeft in haar assortiment de Dow Corning™ optical encapsulants voor LED modules. Daarnaast is Mavom officieel partner in de Benelux van MOLYKOTE® Speciaal smeermiddelen.

Thermisch geleidende producten

In ons assortiment:

Assemblage van halfgeleiders

Een belangrijke eigenschap voor optische toepassingen is dat zij niet vergelen onder invloed van UV en temperatuur. Wanneer het gaat over semi-conductor toepassingen, zoals led packages of optische lenzen, is het ook een vereiste dat de producten een hoge brekingsindex hebben en een laag ionengehalte. Naast optische producten voor de halfgeleiderindustrie biedt Mavom ook die-attach, die-encapsulants en spin-on diëlectrische producten aan.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 27 6000.

To Top