Henkel

Henkel

Henkel Adhesive Technologies is marktleider en ’s werelds grootste producent van lijmen.

Zij spelen een voortrekkersrol en bouwen aan de markt van morgen met hun unieke portfolio van baanbrekende innovaties op het gebied van lijmen voor industriële toepassingen. Met merken als Loctite®, Sicomet en Omnifit brengt Mavom diverse lijmtechnologiën op de markt voor algemene industriële en elektronica toepassingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons aanbod van Henkel? Wij helpen u graag verder. Bel onze Customer Service via +31 (0) 172 220 420 of vraag online advies aan.

In ons assortiment:

Cyanoacrylaten

Cyanoacrylaten

Cyanoacrylaten staan bekend om hun snelle uitharding. Deze lijmen verbinden veel verschillende materialen en zijn ideaal voor het verlijmen van relatief kleine en egale oppervlakken. Cyanoacrylaten zijn bijzonder geschikt om schone en snelle verbindingen tot stand te brengen. 

Vraag advies aan
Anaerobe lijmen

Anaerobe lijmen

Anaerobe lijmen worden vaak gebruikt voor het borgen en afdichten van schroefdraadverbindingen. Met de sterkere lijmen kunnen cilindrische onderdelen worden bevestigd.

Vraag advies aan

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt onze Customer Service telefonisch bereiken via +31 (0) 172 220 420.

Neem contact met ons op
To Top