Over Mavom - ons businessmodel

Mavom is distributeur van ‘specialty chemicals’

Meer over Mavom Groep
Over Mavom

Voor ieder probleem een oplossing

met technische ondersteuning

Onze technische kennis van producten en toepassingen is het belangrijkste bezit van Mavom. Wij leveren kwaliteitsproducten van toonaangevende merken die zorgen voor verbetering van prestaties: betere hechting, soepeler werking, langere levensduur en goede bescherming. U kunt rekenen op onze technische ondersteuning bij het testen, het gebruik en ook bij het aanbrengen of doseren van het gekozen product. Daarnaast adviseren we over de daarbij benodigde apparatuur en voeren we, in voorkomende gevallen, na de implementatie, metingen en analyses uit en sturen waar nodig bij.

Wij kennen de regelgeving omtrent

veilige opslag en transport

Als distributeur van gevaarlijke stoffen hebben wij extra aandacht voor gezondheid, veiligheid en milieu. Vanzelfsprekend kennen en volgen wij de regelgeving omtrent veilige opslag en transport van chemicaliën.

Snelle levering door

slimme logistiek

Vanuit ons eigen magazijn in Alphen a/d Rijn zorgen wij voor snelle levering aan onze klanten. Bij Mavom werken we continu aan de verbetering van onze logistieke prestaties om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Met logistieke oplossingen op maat voorzien we in speciale klantbehoeften.

Iso 9001-2015 certificering

Aandacht voor kwaliteitsbeheersing

met ISO 9001-2015

Een ISO 9001:2015-certificering geeft aan dat Mavom gericht bezig is om continue haar processen te verbeteren om zo aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Het is wereldwijd de meest ingezette norm op het gebied van kwaliteitsbeheersing van managementprocessen. De ISO 9001:2015-norm besteedt aandacht aan het gehele proces: vanaf het vertalen van de klantwens tot aan het geleverde product of dienst en de aftersales.

voor Responsible Care®

De grootst mogelijke aandacht

voor Responsible Care®

Bij Mavom geven wij invulling aan de Responsible Care® filosofie door onze bedrijfsvoering in te richten met de grootst mogelijke zorg voor gezondheid, veiligheid en bescherming van het milieu. Wij werken daarnaast samen met partners en leveranciers die continue in ontwikkeling zijn om tot verbeterde en ook duurzame oplossingen te komen.

Bekijk ook

Onze markten

Marktsectoren van Mavom

Mavom levert speciaal chemicaliën direct aan industriële klanten, maar ook via de technische groothandel. Wij adviseren en ondersteunen klanten in veel verschillende marktsegmenten.

Kernwaarden

Kernwaarden

Bij Mavom werken mensen met verschillende persoonlijkheden, achtergronden en nationaliteiten. Ondanks deze verschillen delen wij dezelfde kernwaarden die onze identiteit bepalen en richting geven aan ons gedrag.

Werken bij Mavom

Werken bij Mavom

Professionaliteit, teamspirit en klantgerichtheid zijn kernwoorden van de sfeer bij Mavom. Omdat we blijven groeien zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde, getalenteerde mensen om één van onze afdelingen te versterken.

Distributors Group Europe

Mavom is lid van Distributors Group Europe (DGE). DGE is een internationaal samenwerkingsverband van distributeurs van ‘specialty chemicals’.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 27 6000.

To Top