3M Novec

3M™ Novec™

In ons assortiment:

Reinigen

Reiniging

De 3MTM NovecTM producten bestaan uit een veelzijdige reeks van technische vloeistoffen die oplossingen bieden voor de moeilijkste toepassingen op het vlak van reinigen. Novec producten tasten de ozonlaag niet aan en dragen slechts in zeer geringe mate bij aan het broeikasteffect. Ze vallen niet onder de regelwetgeving voor uitfasering en bieden daardoor een duurzame oplossing. Bovendien leveren zij uitstekende prestaties.

Koelen

Koelen

De technische vloeistoffen van 3M™ Novec™ zijn niet-brandbare vloeistoffen die worden gebruikt in uiteenlopende industriële toepassingen. Met hun verschillende kookpunten, lage viscositeit en hoge diëlektrische sterkte zijn de 3M™ Novec™ Technische vloeistoffen geschikt voor warmteoverdracht.

3M Tapes

Tapes

Het gebruik van een tape is de meest snelle, sterke en eenvoudige manier om duurzame en betrouwbare verbindingen te maken. Tapes openen een wereld van mogelijkheden die het gebruik van klinknagels, schroeven en lassen overbodig maakt terwijl de esthetiek en de productiviteit verbeteren.

Over 3M™ Novec™

3M™ is een wereldwijd opererend bedrijf gestoeld op wetenschap dat nooit ophoudt met uitvinden. Het 3M™ portfolio aan technologieën is zo divers dat de kans groot is dat zij een kant en klare oplossing hebben voor uw behoeften. Overal zijn 3M™ innovaties te vinden. Mavom distribueert de 3M™ Novec™ producten. De 3M™ Novec™ Technische Vloeistoffen bieden oplossingen die reinigen en koelen.  Deze oplossingen leveren hoge prestaties en hebben een grote veiligheidsmarge. Bovendien helpen ze de milieueffecten tot een minimum terug te dringen.

To Top