Plexus

Plexus

Plexus is een merknaam van ITW Performance Polymers, een wereldwijde marktleider op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van structurele MMA lijmen. Plexus lijmen zijn snel, flexibel en sterk. Plexus methacrylaat lijmen zijn ontwikkeld als alternatief voor traditionele verbindingstechnieken en worden gebruikt voor het verbinden van kunststoffen, composieten en metalen. De producten worden met succes toegepast bij de productie van onder meer vervoersmiddelen, windturbines en maritieme toepassingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons aanbod van Plexus? Wij helpen u graag verder. Bel onze Customer Service via +31 (0) 172 220 420 of vraag online advies aan.

MMA lijmen

In ons assortiment:

Acrylaten / MMA Lijmen

MMA-lijmen zorgen voor structurele verbindingen. Een structurele lijm draagt bij aan de stijfheid en de sterkte van de constructie. Deze lijmen harden relatief snel uit.

Vraag advies aan

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt onze Customer Service telefonisch bereiken via +31 (0) 172 220 420.

Neem contact met ons op
To Top