Leverancier CRC

CRC

In ons assortiment:

Reiniging

Reiniging

Van precisie reiniging van elektronische componenten tot het verwijderen van zware vervuiling, Mavom biedt een compleet gamma aan reinigers in spuitbus verpakking.

Smeren

Smering

In ons assortiment vindt u smeermiddelen voor de industrie en speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie. Voor zowel dagelijks onderhoud of periodieke service in het veld.

Voedingsmiddelen veilig

Voedselveilig werken

Smeermiddelen en reinigingsmiddelen die worden toegepast in de voedingsmiddelenindustrie moeten voorzien zijn van de juiste certificering. Mavom biedt een hele lijn aan producten in spuitbus die geregisteerd zijn door de NSF.

Lassen

Lassen

We bieden een speciaal assortiment lassprays bestaande uit anti-spat producten, scheurdetectie middelen, beitsmiddelen om vliegroest te verwijderen.

Markeerverf

Markeerverf

Deze verf is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van tijdelijke signaleringen en markeringen bij allerlei binnen- en buitentoepassingen. Niet alleen in spuitbus verkrijgbaar, maar ook in stift vorm. (Uitgebreide keuze aan RAL kleuren.)

Kunststofverwerking

Kunststofverwerking

Mavom biedt reinigingsproducten en lossingsmiddelen voor diverse processen. Zowel op siliconen basis als niet-siliconen basis.

Over CRC

Al ruim 60 jaar ontwikkelt CRC steeds verder door op spuitbus technologie. Het innovatieve 360° systeem, de vulling met CO2 gas i.p.v. brandbaar propaan/butaan mengsel en het Perma-Lock systeem waarbij het rietje er nooit vanaf kan gaan, zijn voorbeelden van deze ontwikkelingen. CRC Industries is een wereldleider in de productie van speciaal chemicaliën voor onderhoud en reparaties. CRC is ISO 9001 gecertificeerd en streeft ernaar om kwaliteitsproducten te leveren die aan de eisen van de klant voldoen, of deze overtreffen, terwijl ze eerlijk omgaan met klanten, leveranciers en werknemers.

To Top