Krytox Smeermiddelen

Krytox

KrytoxTM is de smeermiddelen-lijn van Chemours. KrytoxTM oliën en vetten zijn chemisch inert, branden niet, oxideren niet, worden niet weggewassen door oplosmiddelen en reageren niet met agressieve chemicaliën. KrytoxTM smeermiddelen zijn bruikbaar in extreme toepassingen waar standaard smeermiddelen niet gebruikt kunnen worden.

In ons assortiment:

Lagersmeermiddelen

Lagersmeermiddelen

De samenstelling van een lagersmeermiddel is ideaal voor bewegende onderdelen die gesmeerd moeten worden. Zo hebben ze een vaste tot half vloeibare structuur en zijn samengesteld uit oliën, een verdikker en additieven. De keuze van het juiste smeermiddel luistert nauw doordat de inzet van lagers zeer divers is.

Afdichtingen en O-ringen

Afdichtingen en O-ringen

Er zijn verschillende afdichtingssoorten en daarom luistert de keuze voor het smeermiddel ook zeer nauw. Het verschil zit hem tussen afdichtingssoorten voor statische en dynamische onderdelen.

Food grade smeermiddelen

Food grade smeermiddelen

Food Grade smeermiddelen zijn speciaal ontwikkelt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie of waar incidenteel contact met voedingsmiddelen mogelijk is. Onsassortiment omvat oliën, vetten en pasta's allen volgens H1 goedkeur. 

To Top