Een nieuwe generatie gemodificeerde alcohol: SAFECHEM DUALENE™ 1601 S

SAFECHEM DUALENE™ 1601 S

Al jarenlang is Mavom in Nederland distributeur van de producten van SAFECHEM, een Duitse leverancier van gechloreerde koolwaterstoffen en gemodificeerde alcoholen voor gebruik in gesloten dampontvettingsmachines.


Volgende generatie gemodificeerde alcohol

Een gevestigd product van SAFECHEME is DOWCLENE™ 1601. Nu stellen we graag de nieuwe generatie gemodificeerde alcohol aan u voor: SAFECHEM DUALENE™ 1601 S. Voor een ​​succesvolle reiniging met gemodificeerde alcoholen is een goede processtabiliteit een voorwaarde. Hoe stabieler het proces, hoe efficiënter, beter en sneller de metalen onderdelen gereinigd worden door de gemodificeerde alcoholen. De stabiliteit van het reinigingsproces wordt beïnvloed door een aantal factoren, waaronder het type metaalbewerkingsvloeistof wat gebruikt is tijdens het voortraject, de eventuele gebruikte additieven, het type metaal en de achtergebleven metaal- en stofdeeltjes die allemaal terecht kunnen komen in de reinigingsmachine.
 

De voor-gestabiliseerde gemodificeerde alcohol
SAFECHEM levert diverse MAXISTAB™ stabilisatoren waarmee u uw reinigingsproces zo stabiel mogelijk kan laten verlopen. Deze stabilisatoren worden achteraf toegediend. Maar wat als u overschakelt op een andere metaalbewerkingsvloeistof of als u onderdelen aangeleverd krijgt van een nieuwe klant? In welke mate wordt de stabiliteit van uw reinigingsproces hierdoor beïnvloed? Kunt u zich op voorhand verzekeren dat de stabiliteit gewaarborgd blijft? Deze laatste vraag heeft SAFECHEM ertoe bewogen om SAFECHEM DUALENE™ 1601 S te ontwikkelen. Het is de eerste voor-gestabiliseerde gemodificeerde alcohol ter wereld. Hierdoor is de stabiliteit vanaf het begin verzekerd en kunt u met een gerust hart uw reinigingsproces uitvoeren. Huidige gebruikers van Dowclene 1601 kunnen zonder problemen overschakelen op Dualene 1601 S. Beide producten kunnen met elkaar gemengd worden.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 27 6000.

To Top