DOWSIL™ EI-2888

DOWSIL™ EI-2888

Optisch helder ingiethars voor LED bescherming

Dow is een marktleider op het gebied van siliconen. Reeds meer dan 65 jaar ontwikkelt Dow innovatieve producten om de efficiëntie en betrouwbaarheid van elektronica te verbeteren.

 

Eén van de unieke producten die ze op de markt hebben gebracht is Dowsil™​ EI-2888, een optisch helder ingiethars om LED’s te beschermen tegen vocht en verontreinigingen. Dit product heeft bovendien een goede hechting zonder het gebruik van primer na uitharding bij kamertemperatuur.

 

Typische toepassingen voor Dowsil™ EI-2888 zijn outdoor displays, explosievrije verlichting en flexibele en stijve led strips. Klik op deze link, het filmpje schetst kort de voordelen van dit unieke product.

Elektrisch leitfähige Klebstoffe sind häufig Polymere auf Epoxid- oder Epoxidhybridbasis, die mit Metallpartikeln wie Silber oder Graphit gefüllt sind

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 27 6000.

To Top