Sponsoring

We sponsoren het elektrisch rijden

Sponsorpartner InMotion

InMotion

De studenten van de TU Eindhoven ontwikkelen een technologie om het laden van een elektrische auto net zo snel te maken als het tanken van benzine. Het uiteindelijke doel van InMotion is een demonstratie te geven van het elektrisch racen in één van de zwaarste omstandigheden, namelijk tijdens de 24 uur durende uithoudingsrace van Le Mans. Wij sponsoren InMotion met een financiële bijdrage, onze technische expertise en met producten zoals Gapfillers van Dow. 

Sponsorpartner Mavom - Formula electric Belgium

Formula Electric Belgium

Een groep ingenieursstudenten van verschillende campussen van de KU Leuven en de Thomas More Hogeschool in België, ontwerpen en bouwen een elektrische Formula Student-raceauto. Na een jaar van ontwikkeling en productie zal het team deelnemen aan verschillende internationale evenementen van de Formula Student-competitie. Wij sponsoren met een financiële bijdrage, lijmen en met technisch advies.

Mavom raceauto dhbw-engineering Formula Student

DHBW Engineering Stuttgart e.V.

De Duitse studenten van DHBW Engineering Stuttgart e.V. bouwen jaarlijks een elektrische raceauto. Elk jaar nemen ze het op tegen meer dan 500 studentenclubs in de internationale competitie ‘Formula Student’. Wij sponsoren met technisch advies en een conformal coating om 3D geprinte onderdelen mee te coaten.

Hoe kunnen we u helpen?

Wij sponsoren technische en/of duurzame projecten waar ook onze kennis van producten en toepassingen nodig is. We zijn daarbij altijd op zoek naar creatieve manieren waarop sponsoring ons merk kan versterken. Wilt u meer weten over wat Mavom voor u kan betekenen? U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 27 6000 of vul het contactformulier in.

Ontdek meer over Mavom

Onze kernwaarden
Ons Businessmodel
Volg ons op LinkedIn
To Top