InMotion sponsorpartner

Mavom sponsorpartner van InMotion

Mavom sponsort het elektrisch rijden

Studenten van de Technische Universiteit Eindhoven werken aan de doorontwikkeling van ’s werelds eerste snel ladende elektrische LMP3-auto. Mavom sponsort dit ambitieuze project al enkele jaren door o.a. Thermal Gap Filler materiaal en onze kennis ter beschikking te stellen. Dit jaar zijn we zelfs een bronzen partner van InMotion geworden.

 

 

InMotion is een studententeam dat, samen met haar partners, als missie heeft om het opladen van een elektrische wagen net zo snel en gemakkelijk te maken als het tanken van een benzineauto. Het team is ervan overtuigd dat de trage laadtijd van elektrische voertuigen de grootste belemmering voor consumenten is om elektrisch te gaan rijden. Met meer dan 50 studenten van de Technische Universiteit Eindhoven en Fontys Hogescholen werkt InMotion als stichting hard aan een duurzame en innovatieve technologie om dit te bereiken. Het showcasen van ‘Electric Refueling’ in de zwaarste race omstandigheden, namelijk endurance races zoals de 24 uur van Le Mans, zal de potentie aantonen voor elke denkbare use-case in de automotive industrie.

 

Mavom als sponsorpartner

Mavom werd al in 2020 gevraagd om bij te dragen aan de ontwikkeling van de InMotion LMP/e door het sponsoren van het Thermal Gap Filler materiaal. Mavom instrueerde de engineers tevens over hoe ze de thermisch geleidende pasta het beste konden toepassen. De samenwerking past goed bij Mavom. De visie van Mavom is het verbeteren van de performance. Dat is precies waar de studenten van InMotion dagelijks aan werken. Met onze kennis van e-mobility toepassingen en brede assortiment aan Specialty Chemicals vinden wij altijd een passend product om het elektrisch racen mogelijk te maken. Vandaar dat we de samenwerking met InMotion intensiveren met een 2-jarig partnership.

MS-Polymeren voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen van de automobielsector - Mavom

"E-mobility verbindt Mavom en InMotion. Mavom maakt het echt mogelijk voor ons om elektrisch te kunnen racen en om te laten zien hoe tof elektrisch rijden wel niet is."

 

Quote by: Martijn Scholtus,
Account Manager bij InMotion

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 27 6000.

To Top