LED Lighting

Mavom oplossingen voor LED Lighting

Mavom oplossingen voor LED Lighting

De LED industrie is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Het is fascinerend om de verschillende ontwerpen en toepassingen van LED units te zien zoals de LED lampen voor auto’s, straatverlichting, zwembadverlichting, stadion verlichting, etc.

 

Deze units moeten vaak in zeer uitdagende omgevingen blijven functioneren. Wat de toepassing ook is, uw ontwerp moet intact blijven en beschermd worden tegen UV licht, vocht, stof, corrosie, schokken, trillingen en thermische extremen. Dit resulteert in een toenemende vraag naar betrouwbare producten om in te gieten, te assembleren, af te dichten of warmte af te voeren. Met als doel de levensduur van armaturen te beschermen en te verlengen.

 

Ongeacht de fabrikant of het ontwerp, zal een LED lamp/armatuur steeds uit verschillende sleutelelementen worden opgebouwd: een lens (om het licht te verspreiden of te focussen), PCB met LED’s, een behuizing en een driver.

 

Schematische voorstelling:

 

Afhankelijk van het ontwerp en andere vereisten zoals omgevingsinvloeden, komen er vaak deze producten aan te pas:

 

  • Thermische ingietharsen of interface materialen zoals thermische pasta’s of gap fillers
  • Lijmen en afdichtingen
  • Heldere ingietharsen
  • Conformal coatings
  • Gels
  • Moldable Optics

 

Mavom biedt een breed assortiment aan op basis van verschillende chemische technologieën zoals siliconen, PUR, epoxy’s of acrylaten.

 

Fabrikanten

Wij werken samen met vooraanstaande fabrikanten om voor elke technologie en toepassing de meest geschikte oplossing te bieden. Bent u een fabrikant of ontwikkelt u LED verlichting en wenst u uw product nog te optimaliseren of wilt u aan bepaalde normen voldoen, aarzel niet om contact op te nemen met Mavom.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 27 6000.

To Top