Dubois Cimcool Anti corrosie

DuBois Cimcool - GX PROOF 6151Y

DuBois Cimcool - GX PROOF 6151Y

Eén corrosiewerend product voor alle metalen

In december 2021 heeft Mavom de nieuwste technologieën van DuBois Chemicals op het gebied van corrosiebescherming geïntroduceerd. Eén van de producten uit deze serie is de “GX PROOF 6151Y”, een synthetisch roestwerend middel dat langdurige bescherming kan bieden met een droge, vrijwel onzichtbare film.
 

De behandelde producten zijn én beschermd tegen corrosie én vrij van aanklevend stof en vuil wat tijdens opslag en transport op de delen terecht kan komen. Aangezien de filmlaag zeer dun is, kunnen producten direct gebruikt worden bij verdere verwerking. Mocht het noodzakelijk zijn, dan kan de laag eenvoudig worden verwijderd met een alkalische reiniger. Het product is ontwikkeld voor universeel gebruik op alle metalen, dus volstaat slechts 1 product.
 

GX PROOF 6151Y is met water te verdunnen, waardoor het gewenste niveau van corrosiebescherming van de te behandelen onderdelen eenvoudig geregeld kan worden door de concentratie aan te passen. Het product is mede hierdoor zeer economisch in gebruik.
 

GX PROOF 6151Y kan worden aangebracht door middel van sproeien of onderdompeling.
 

De voordelen op een rijtje

  • 1 product voor alle soorten metalen
  • Zeer economisch in gebruik (dunne laag)
  • Milieuvriendelijk en veilig product op waterbasis; oplosmiddel- en VOC-vrij
  • De mate van corrosiebescherming is makkelijk te regelen d.m.v. de concentratie
  • De maximale duur van de corrosiebescherming is 12 maanden
  • De concentratie is te controleren met behulp van een refractometer
  • Zorgt voor een heldere, droge film, die indien dat nodig mocht zijn eenvoudig kan worden verwijderd met een alkalische reiniger
  • Uniek: GX PROOF 6151Y biedt bescherming voor waternatte onderdelen, waardoor een snellere doorlooptijd mogelijk is.
Dubois Cimcool Anti corrosie

  

Dubois Cimcool Anti corrosie

  

Camera auto

  

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 27 6000.

To Top