Dymax Bluewave QX4 V2

Uitbreiding corrosiewerende producten

DuBois Cimcool

Uitbreiding van het assortiment corrosiewerende producten

Sinds 2020 is onze toeleverancier van metaalbewerkingsvloeistoffen, Cimcool, een werkmaatschappij van DuBois Chemicals. Al 100 jaar is DuBois Chemicals een toonaangevende leverancier in de VS van speciale chemicaliën voor metaalbewerking, warmtebehandeling, voedingsmiddelen en dranken, papier- en pulp- en waterbehandelingsindustrieën.

 

Via Cimcool heeft Mavom nu ook in Europa toegang tot de nieuwste technologieën van DuBois Chemicals op het gebied van corrosiebescherming. Deze nieuwe producten hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen en vormen een welkome aanvulling op het reeds beschikbare Cimguard assortiment.

 

Voordelen van corrosiewerende producten

  • De meeste producten zijn watergedragen en eventueel met water te verdunnen. Economisch interessant, daarnaast helpen ze bij het verminderen van de uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS).
  • Uitgebreidere keuze voorhanden, van droge filmlagen tot olie en wasachtige lagen, van korte tot langere beschermingstijden, waardoor de gebruiker de beste oplossing krijgt voor zijn/haar toepassing.
  • 1 van de producten geeft zelfs bescherming tegen corrosie in de dampfase waardoor direct contact met het corrosie werende product niet noodzakelijk hoeft te zijn.
  • Corrosiewering voor alle metalen i.p.v. alleen ferro metalen is nu mogelijk met meer producten.

 

De 6 nieuwe producten zullen onder de DuBois naam op de markt verschijnen in de kenmerkende blauwe verpakking. De bestaande Cimguard lijn blijft in de bekende roze Cimcool verpakking beschikbaar. Het complete overzicht met alle belangrijke informatie kan u hieronder downloaden.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 27 6000.

Dymax BlueWave® QX4 V2.0

  

Dymax BlueWave® QX4 V2.0

  

Dymax BlueWave® QX4 V2.0

  

To Top