Cimcool future ready

Nieuwe Cimcool systeem reiniger is Future Ready

Systeemreinigers Cimclean 50 FF

De meest effectieve manier om te reinigen, is om het hele systeem te behandelen. De mix van water en machine reiniger kan dan gemakkelijk circuleren door alle lijnen, machines en spanen transporteurs en komt zelfs in die gebieden waar er weinig agitatie is.

 

Cimclean 50FF is multifunctioneel en Formaldehyde Releaser vrij

Cimcool heeft diverse systeem reinigers speciaal ontworpen voor het effectief en efficien reinigen van machines en vloeistof transportsystemen in machinefabrieken. Omdat in veel machinefabrieken de machines continu in bedrijf zijn heeft Cimcool een multifunctionele systeem reiniger ontwikkeld, die zowel tijdens productie als na het aftappen van het systeem, inzetbaar is.

 

De nieuwe Cimclean 50 FF is een relatief milde, multifunctionele Formaldehyde Releaser vrije systeem reinger. Het product tast de machines niet aan en is te gebruiken voor de meest uiteenlopende typen metaalbewerkingsvloeistoffen. Daarnaast is de Cimclean 50 FF ook corrosiewerend tijdens de reiniging.

 

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 27 6000.

To Top