Extra aandacht voor veiligheid bij chemie

volgens REACH en CLP

Informatie over de gevaren van chemie

volgens REACH en CLP

REACH is een verordening van de Europese Unie over de productie en handel van chemische stoffen en heeft tot doel de gezondheid van de mens en het milieu te beschermen tegen de risico’s die chemische stoffen kunnen opleveren. 

Vanuit onze QHSE afdeling zorgen wij ervoor dat wij aan alle regelgeving voldoen. Zo leveren wij actuele Safety Data Sheets bij geclassificeerde producten en zorgen wij voor juiste etikettering van producten volgens de CLP verordening. Door middel van uniforme indeling en etikettering waarborgt deze verordening dat gebruikers worden geïnformeerd over de gevaren van chemische stoffen.

Zorgen voor veilige opslag

Zorgen voor veilige opslag

en transport van gevaarlijke stoffen

Bij Mavom zorgen wij voor veilige opslag van gevaarlijke stoffen. Ons magazijn is voorzien van een vast opgesteld brandblussysteem en wij volgen de Nederlandse PGS-15 richtlijn voor de opslag van verpakte gevaarlijke stoffen. Voor het vervoer van deze stoffen werken wij samen met gecertificeerde transporteurs die voldoen aan alle voorschriften van de Europese overeenkomst ADR.

 

voor Responsible Care®

De grootst mogelijke aandacht

voor Responsible Care®

Bij Mavom geven wij invulling aan de Responsible Care® filosofie door onze bedrijfsvoering in te richten met de grootst mogelijke zorg voor gezondheid, veiligheid en bescherming van het milieu. Wij werken daarnaast samen met partners en leveranciers die continue in ontwikkeling zijn om tot verbeterde en ook duurzame oplossingen te komen.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 27 6000.

To Top