{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief oktober 2022

Jax olie in stoomgeneratoren in de voedingsmiddelenindustrie

Clayton uit Bornem in België bouwt stoomgeneratoren die onder meer in de voedingsindustrie worden gebruikt. Voor de productie van voedingsgeschikte stoom moeten naast alle machinecomponenten ook de smeermiddelen om de machines te smeren 'Foodgrade' zijn.

Mavom adviseerde de NSF gecertificeerde MAGNA-PLATE® 66 NSF H1 van de Amerikaanse producent JAX Inc.

Bekijk Case Study

Whitepaper: Born2Bond™ Anaerobe lijmen

Vrij van CLP gevaren labels

De Bostik Born2Bond™ WL reeks is specifiek ontwikkeld met grondstoffen die niet als gevaarlijk geclassificeerd zijn onder de CLP regelgeving. Doordat deze lijmen vrij zijn van gevaren labels, wordt de veiligheid en het gebruiksgemak vereenvoudigd en is ook de impact op het milieu lager, met dezelfde hoge kwaliteit.

Lees meer

Case Study:

Schoon en efficiënt verspanen met Cimtech 600-HFP

Lemmens Metaalbewerking is producent van (fijn)mechanische componenten met zowel klanten in de machinebouw, de medische industrie en de halfgeleiderindustrie. In sectoren waaraan precisieonderdelen geleverd worden, is de reinheid van de producten een steeds belangrijkere factor geworden. Ontdek de voordelen en efficiëntie van Cimtech 600-HFP in deze case studie.

Bekijk Case Study

Cimshield N-Durance

Langere standtijden door pH fixatie

DuBois Cimcool introduceert nieuw geformuleerde metaalbewerkingsvloeistoffen met CimShield N-Durance Technologie. Deze technologie is een verdere verbetering op de succesvolle Cimcool CimShield-technologie, waardoor een nog langere standtijd van de metaalbewerkingsvloeistoffen verkregen wordt.

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven