{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief december 2021

Case Study:

De efficiëntie van lijmen als verbindingstechniek

Verwater krijgt regelmatig vragen van klanten om herstellingen of aanpassingen aan bestaande tanks uit te voeren. Omwille van veiligheidsredenen, zoals brandgevaar, mag er niet gelast worden aan tanks en installaties in dienst. Toen Verwater de vraag kreeg een tank te voorzien van veiligheidsrails, gingen we samen op zoek naar een veilig en betrouwbaar alternatief voor lassen.

Lees Case Study

DuBois Cimcool

Uitbreiding assortiment corrosiewerende producten

Sinds 2020 is onze toeleverancier van metaalbewerkingsvloeistoffen, Cimcool, een werkmaatschappij van DuBois Chemicals. Hierdoor hebben we nu ook in Europa toegang tot de nieuwste technologieën van DuBois Chemicals op het gebied van corrosiebescherming. Deze nieuwe producten vormen een welkome aanvulling op het reeds beschikbare Cimguard assortiment.

Lees meer

Case Study:

Slijtage aan heftrucks vermijden met hoogwaardige smeermiddelen

Heftrucks worden overal ingezet. Ze rijden rond in verschillende omgevingen, denk bijvoorbeeld aan chemische bedrijven of afvalverwerkingsbedrijven, en kunnen hierdoor flink wat te verduren krijgen. De standaard bescherming voor metalen en bewegende onderdelen volstaat dan niet met vernietigende corrosie als gevolg. Met de juiste aanpak, o.a. door gebruik van goede smeermiddelen en corrosie beschermingsproducten, wordt de levensduur van het rollend materieel drastisch verbeterd.

Lees Case Study

Nieuw in ons assortiment:

Dreumex Handreinigers

Per 1 januari 2022 zal Mavom de handreinigers van marktleider Dreumex aan het assortiment toevoegen. Mavom levert al jarenlang een uitgebreid gamma aan industriële reinigingsmiddelen, maar een assortiment gericht op persoonlijke reiniging en hygiëne voor onze klanten ontbrak.

Bekijk de producten

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven