{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief oktober 2021

Corrosie bescherming

Producten ter preventie en bestrijding

Corrosie voorkomen en bestrijden is een kostbare aangelegenheid, de schattingen lopen uiteen maar het loopt in de miljarden euro’s per jaar voor preventie en bestrijding. In dit artikel bespreken we onze producten ten behoeve van preventie en bestrijding.

Lees meer

Houdbaarheid van producten

De 5 meest gestelde vragen

Hoe wordt de houdbaarheid van een product, ook wel ‘shelf life’ genoemd, bepaald en wat zijn de belangrijkste criteria waar u op moet letten? Wij geven antwoord op de 5 meest gestelde vragen.

Lees meer

Uitgelicht

CRC Rust Seal

CRC Rust Seal is de ideale voorbehandeling voor het schilderen van geroest metaal. CRC Rust Seal, voorheen CRC Rust Converter, stopt het corrosieproces door een zwarte barrière te vormen die het roest afschermt van vocht. Op deze manier transformeert geroest metaal in een makkelijk te schilderen oppervlak zonder dat het nodig is te zandstralen. Eens CRC Rust Seal droog is kan deze meteen overschilderd worden met eender welke toplaag. Goede opties zijn CRC Acrylic Paint voor hoogglans en CRC Galva Color voor ultieme corrosiebescherming. Verkrijgbaar in handige 750 ml verpakking, Mavom artikelnummer 2030250. 

Bekijk instructiefilmpje

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven