{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief september 2021

Krytox High Performance smeermiddelen

Clean Room en (Hoog) Vacuüm Toepassingen

Clean rooms en hoog vacuüm toepassingen stellen zeer hoge eisen aan de producten die er gebruikt mogen worden. Smeermiddelen vormen hierop geen uitzondering. In dit artikel bespreken we de Krytox High Performance smeermiddelen van Chemours.

Lees meer

Whitepaper

Smering van staalkabels in maritieme toepassingen met biologisch afbreekbare smeermiddelen

In de maritieme sector wordt in zeer grote mate gebruik gemaakt van staalkabels. Om corrosie te voorkomen en om een langere levensduur te bewerkstelligen, is regelmatige en goede smering van staalkabels van zeer groot belang. Dit onderwerp bespreken we verder in deze whitepaper.

Lees meer

Transportschade bij betonnen vloerplaten vermijden met Hotmelt verlijmingssyteem

Case Study

Transportschade is voor veel bedrijven een grote kostenpost. Als fabrikant van esthetisch betonnen vloerplaten wenst Eurodal dat zijn hoogwaardig afgewerkte producten, in perfecte staat bij de klant aankomen. Het stapelen vereist de nodige expertise en voorzichtigheid waarbij beschadiging onacceptabel is. Door onze kennis in distributie, lijmtechnieken en optimalisatie van productiesystemen, bleek Mavom de geschikte partner om dit project tot een goed einde te brengen. Samen gingen we op zoek naar een geschikt verpakkingssysteem.

Lees meer

SAFECHEM DUALENE™ 1601 S

Nieuwe generatie gemodificeerde alcohol

SAFECHEM, leverancier van gechloreerde koolwaterstoffen en gemodificeerde alcoholen voor gesloten dampontvettingsmachines, heeft de SAFECHEM DUALENE™ 1601 S ontwikkeld. Het is de eerste voor-gestabiliseerde gemodificeerde alcohol ter wereld. 

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven