{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief juni 2021

Case Study: Bedal

Katheters zijn een belangrijk onderdeel van een medische behandeling doordat ze zorgen voor het toedienen van geneesmiddelen & voedingsstoffen. Eenmaal aangebracht op de huid van de patiënt moet de katheter correct gefixeerd worden om dislocatie te vermijden. Mavom hielp Bedal bij de selectie van de ideale lijmoplossing.

Lees meer

Whitepaper:

Correct smeren van compressoren

Compressoren zijn er in diverse typen en ieder type heeft zijn specifieke plus en minpunten. Voor iedere toepassing is het belangrijk om het juiste type compressor te kiezen. Niet alleen het type compressor is belangrijk, ook de smering van de diverse onderdelen in de compressor is van een niet te onderschatten belang. In deze whitepaper gaan we wat dieper in op de smering van compressoren.

Lees meer

Case Study:

Langere smeerintervallen in veeleisende toepassing

Hospithera, distributeur van medische apparatuur en hulpmiddelen, had binnen de afdeling sterilisatieapparatuur een hoogwaardig vet nodig dat bestand is tegen hoge temperaturen, chemisch inert en compatibel met hun afdichtingsmaterialen. We gingen samen op zoek naar de ideale oplossing.

Lees meer

DOWCLENE ™ 1601: voor een efficiënt reinigingsproces

Al jarenlang is Mavom in Nederland distributeur van de producten van SAFECHEM, een Duitse leverancier van gechloreerde koolwaterstoffen en gemodificeerde alcoholen voor gebruik in gesloten dampontvettingsmachines.

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven