{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
juli 2021

Beste relatie

We zijn blij dat u klant bent bij Mavom. Stelt u het op prijs als wij u per e-mail informeren over (nieuwe) producten en artikelen omtrent Elektronica? Dan hoeft u niets te doen, en ontvangt u vanaf september een eerste mailing. Wilt u dat liever niet, dan kunt u zich onderaan deze e-mail afmelden.

Alvast een voorproefje? 
Wij versturen ca. 4 keer per jaar een Elektronica mailing. Om u een beter idee te geven, sturen wij u 3 artikelen toe die we gedeeld hebben in de juni uitgave:

Optisch helder ingiethars

voor LED bescherming

Dowsil™​ EI-2888 is een optisch helder ingiethars om LED’s te beschermen tegen vocht en verontreinigingen. Dit unieke product van Dow heeft bovendien een goede hechting zonder het gebruik van primer na uitharding bij kamertemperatuur.

Lees meer

Tips & Tricks

Conformal Coating Procesoptimalisatie

In dit artikel behandelen we veel voorkomende issues met het gebruiken van een conformal coating bij het beschermen van een PCB en hoe deze vermeden kunnen worden.

Lees meer

Thermisch geleidende materialen

5 tips voor de selectie en het toepassen ervan

Het selecteren van het juiste TIM is een complex proces waarbij moet worden stilgestaan bij hoe het product in de productieomgeving wordt aangebracht en hoe je het vervolgens wilt gaan testen.

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven