{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief juni 2021

Conformal Coating Procesoptimalisatie: Tips & Tricks

Het gebruik van conformal coatings is over de jaren uitgegroeid tot één van de meest gebruikte methoden om PCB’s te beschermen. Het komt echter nog al te vaak voor dat het coating resultaat niet de beoogde kwaliteit behaalt. In de meeste gevallen is dit te wijten aan procesparameters bij het aanbrengen en uitharden van de coating in kwestie. In dit artikel overlopen we graag de meest voorkomende issues en hoe ze kunnen worden vermeden.

Lees meer

5 tips voor de selectie en het toepassen van thermisch geleidende materialen

In dit artikel gaan we wat dieper in op het selecteren en toepassen van thermisch geleidende materialen. Het selecteren van het juiste TIM kan niet alleen op basis van een product informatieblad. Het is een complex proces waarbij moet worden overwogen hoe het product moet worden aangebracht in een productieomgeving en het testen van het product in de uiteindelijke toepassing.

Lees meer

In de wereld van de LED verlichting bieden siliconen een ongekende ontwerpvrijheid!

Bij het creëren van LED verlichting heeft men helaas te maken met de beperkingen van traditionele kunststoffen en glas in optieken. Maar met de ongeëvenaarde kenmerken en prestaties van SILASTIC™ Moldable Optische Siliconen van DOW worden innovatieve ontwerpen mogelijk, met inbegrip van secundaire lenzen, collimator lens, micro-lens arrays, lichtpijpen, lichtgeleiders, en andere optische componenten.

Lees meer

Uitgelicht

Optisch helder ingiethars voor LED bescherming

Dowsil™​ EI-2888 is een optisch helder ingiethars om LED’s te beschermen tegen vocht en verontreinigingen. Dit unieke product van Dow heeft bovendien een goede hechting zonder het gebruik van primer na uitharding bij kamertemperatuur.

Lees meer

Webinar op 30 juni om 10:30 uur

Protection of control electronics in harsh environments

Op 30 juni kunt u deelnemen aan een gratis webinar van 3M aangaande hun Electronic Grade Coatings. Dit zijn fluorpolymeercoatings die een hoge hydrofobiciteit en oleofobiciteit vertonen. Ze zijn snel en eenvoudig aan te brengen door middel van dompelen of spuiten zonder dat er een nabehandelingsproces nodig is. Ook zijn ze in een ultra dunne laag aan te brengen en bieden elektronische componenten bescherming tegen omgevingsinvloeden zoals vocht, zwavel en andere vervuiling.

 

Schrijf u in

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven