{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief december 2020

De opmars van milieuvriendelijke smeermiddelen

Milieuvriendelijke smeermiddelen worden steeds belangrijker. In dit artikel behandelen we vier typen milieuvriendelijke smeermiddelen en geven we aan wat hun voor- en nadelen zijn.

Lees meer

Case Study:

Witte aanslag voorkomen bij verlijming

Bij het verlijmen van demosets voor Fractions aluminium shutters met een traditionele secondelijm, constateerde Unilux B.V. een witte aanslag. Mavom concludeerde dat hier sprake is van "Blooming". Unilux en Mavom vonden een oplossing waardoor de geplande introductie toch door kon gaan.

Lees meer

Case Study:

Snijvloeistof resulteert in hogere reinheid

De reinheid van producten is belangrijk in sectoren waar precisieonderdelen aan geleverd worden. Het bedrijf A. Bogaert Fijnmetaal bv ging op zoek naar een alternatief snijvloeistof, toen het huidige snijvloeistof resulteerde in vlekken en residuvorming op onderdelen.

Lees meer

Nieuw van DuPont

MOLYKOTE® P-1042

MOLYKOTE® P-1042 is een sterk hechtende vetpasta verrijkt met vaste smeermiddelen. Het werd ontwikkeld voor de smering van glijdende oppervlakken die worden blootgesteld aan hoge belastingen gepaard met direct inwerking van water en/of metaalbewerkings-vloeistoffen.

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven