{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief Elektronica Mei 2024

Dymax

Wearable Medical Electronics

In een tijd waarin technologie de grenzen van de gezondheidszorg verlegt, staat de opkomst van draagbare medische elektronica centraal voor een verbeterde patiëntenzorg en gezondheidsmonitoring. Deze apparaten, vaak gedragen als armbanden en patches, monitoren gegevens zoals hartslag, bloeddruk, en lichaamstemperatuur. Ontdek in dit artikel wat Dymax en Mavom bijdragen in de ontwikkeling van deze apparatuur.

Lees meer

De toenemende behoefte aan EMI bescherming

Elektrisch geleidende coatings

In een wereld die steeds meer afhankelijk is van elektronica, worden we voortdurend geconfronteerd met de uitdaging van elektromagnetische interferentie (EMI). EMI kan de prestaties van elektronische apparaten ontregelen en zelfs leiden tot storingen in kritieke systemen. Gelukkig kan een geleidende coating een effectieve oplossing bieden om deze bedreiging te bestrijden en elektronica te beschermen.

Lees meer

Dowsil TC-4530 CV Gap Filler

Met hoge thermische geleidbaarheid

Momenteel ondergaat de transportindustrie een disruptieve transformatie gericht op het verminderen van de uitstoot van koolstof. Deze verschuiving komt grotendeels door elektrische voertuigen. Dowsil TC-4530 CV Gap Filler met hoge thermische geleidbaarheid is ontwikkeld om aan deze specifieke behoeften binnen de branche te voldoen.

Lees meer

Nieuw:

Brochure Roartis

ROARTIS BV, ook bekend onder de merknamen IQ- BOND® en IQ-CAST® ontwikkelt en produceert speciale lijmen, coatings en harsoplossingen voor elektronische en industriële toepassingen. Roartis heeft een nieuwe brochure met een handig overzicht van hun lijmen, coatings en ingietharsen.

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven