{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief april 2024

Introductie van CRC HydroPower: een watergedragen, pH-neutrale ontvetter.

CRC lanceert de Green Force® productlijn

CRC introduceert de Green Force productlijn, ontwikkeld om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van klanten naar milieuvriendelijkere opties. Producten binnen deze lijn moeten voldoen aan specifieke criteria, waaronder biologische afbreekbaarheid conform OECD-standaarden en een lage Global Warming Potential (GWP) waarde. Als eerste product in deze serie presenteert CRC de HydroPower, een watergedragen, pH-neutrale ontvetter. 

Lees meer

Langdurige lagersmering onder zware omstandigheden

Case Study: Slim smeren met Molykote 3451

Conwed Plastics in Genk produceert netten voor gebruik in onder andere graszoden, matrassen, autozetels en filtersystemen. De producent zocht naar een oplossing om de levensduur van lagers te verlengen in een omgeving met hoge temperaturen en snel roterende en pulserende bewegingen. Door deze veeleisende omgeving, werd Conwed geconfronteerd met vroegtijdige uitval, hoge onderhoudskosten en productiestilstand. 

Niet alleen zijn de lagers kostbaar om te vervangen, maar de slechte toegang tot de smeerpunten maakt nasmering tijdens de productie vrijwel onmogelijk. Lees verder hoe Mavom de juiste oplossing vond voor dit probleem.

Lees meer

Mavom en Tectyl™ per 1 april 2024 officieel partners in Benelux

De firma CorPro GmbH is sinds kort eigenaar van het merk Tectyl™ in de EMEA-regio. Mavom en Corpro zijn per 1 april jl. een samenwerking aangegaan om de Tectyl producten in de Benelux een nieuwe impuls te geven.

Lees meer

Metaalbewerkingsvloeistoffen op waterbasis

Het belang van monitoring

Het kiezen van de juiste metaalbewerkingsvloeistof is uitdagend vanwege de variëteit aan bewerkingen en materialen die verspaand worden. Maar het behouden van de kwaliteit van de mix is even cruciaal. Vaak wordt hier pas aandacht aan besteed bij problemen zoals schuimvorming of geurhinder. We richten ons in dit artikel op essentiële parameters om de kwaliteit van de mix optimaal te houden.

Lees meer

Clean Event 2024

Hét evenement voor professionals in industriële reinheid

Clean Event 2024, hét evenement voor professionals in industriële reinheid, staat weer voor de deur. Wij zijn er op 16 april samen met onze leverancier SAFECHEM, vooraanstaand producent van gechloreerde oplosmiddelen en gemodificeerde alcoholen bij oppervlaktereiniging van metalen.

U bent van harte welkom tijdens de lezing van Michael Onken van SAFECHEM, getiteld 'Advantages of solvents in high purity cleaning applications'. Uiteraard bespreken we graag uw specifieke reinigingsvraagstukken op onze stand C6. Samen vinden we de beste oplossing!

Meer informatie

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven