{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief december 2023

Nieuw bij Mavom: H.B. Fuller

Uitbreiding assortiment met Kömmerling-lijmen

H.B. Fuller is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van lijmen, sealants en specialty chemicals. Met hun uitgebreide portfolio van industriële lijmen heeft H.B. Fuller oplossingen voor onder andere de bouw, automobiel- en algemene  industrie. Mavom is de nieuwe distributeur van de Kömmerling producten, deze producten zijn speciaal ontworpen voor het verbeteren van producten en processen. Onder deze merknaam vallen verschillende technologieën zoals: Körapur polyurethanen, Körapop polysulfides en MS polymeren. Naast standaard oplossingen die geschikt zijn voor 95% van alle lijmtoepassingen, biedt H.B. Fuller ook voor vrijwel elke toepassing een oplossing op maat. In eigen laboratoria ontwikkelt en test H.B. Fuller constant nieuwe technieken en toepassingen.

Lees meer

Het ingieten van leds en de gevolgen van materiaalkeuze

Sinds de opkomst van led-verlichtingstechnologie zijn er veel oude verlichtingsapplicaties vervangen door leds en worden er nog steeds dagelijks zeer innovatieve ideeën waargemaakt. Een van de mogelijkheden om leds in een toepassing te beschermen tegen externe invloeden, is het ingieten ervan. Maar er zijn verschillende soorten gietharsen, welke is dan geschikt voor uw toepassing? 

Lees meer

Mogelijk verbod op PFAS

Als distributeur van o.a. PFAS houdende specialty chemicals is Mavom actief betrokken bij de ontwikkelingen rondom het PFAS-debat. Een verbod kan voor bepaalde producten uit ons assortiment een grote impact hebben op het gebied van productie, gebruik, verkoop en import. In dit artikel informeren we u graag over de ontwikkelingen rondom PFAS houdende producten:

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven