{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief december 2023

Nieuw bij Mavom: H.B. Fuller

Uitbreiding assortiment met Kömmerling-lijmen

H.B. Fuller is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van lijmen, sealants en specialty chemicals. Met hun uitgebreide portfolio van industriële lijmen heeft H.B. Fuller oplossingen voor onder andere de bouw, automobiel- en algemene  industrie. Mavom is de nieuwe distributeur van de Kömmerling producten, deze producten zijn speciaal ontworpen voor het verbeteren van producten en processen. Onder deze merknaam vallen verschillende technologieën zoals: Körapur polyurethanen, Körapop polysulfides en MS polymeren. Naast standaard oplossingen die geschikt zijn voor 95% van alle lijmtoepassingen, biedt H.B. Fuller ook voor vrijwel elke toepassing een oplossing op maat. In eigen laboratoria ontwikkelt en test H.B. Fuller constant nieuwe technieken en toepassingen.

Lees meer

Efficiënte reiniging van een statiegeld emballagesysteem

Case Study

Vanaf 1 april 2023 is er statiegeld op (drank-)blikjes ingevoerd om zwerfafval terug te dringen en gebruikte blikjes te recyclen. Een direct gevolg hiervan is extra schoonmaakwerk omdat lekkende vloeistoffen uit het blik storingen geven aan het emballagesysteem. RVM Systems heeft Mavom gevraagd naar een product waar de emballagesystemen efficiënt mee gereinigd kunnen worden en de vervuiling door ophoping van suikers mee wordt tegengegaan.

Lees meer

Mogelijk verbod op PFAS

Als distributeur van o.a. PFAS houdende specialty chemicals is Mavom actief betrokken bij de ontwikkelingen rondom het PFAS-debat. Een verbod kan voor bepaalde producten uit ons assortiment een grote impact hebben op het gebied van productie, gebruik, verkoop en import. In dit artikel informeren we u graag over de ontwikkelingen rondom PFAS houdende producten:

Lees meer

MOLYKOTE® M-77 Pasta voorkomt bijgeluiden in de accu van elektrische voertuigen

Case Study

Een batterijleverancier voor een autofabrikant was op zoek naar een oplossing die een NVH-probleem zou aanpakken veroorzaakt door een mechanische verbinding die de koelplaat met het pakket verbindt. MOLYKOTE® bleek de oplossing in huis te hebben. 

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven