{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief Elektronica September 2023

Event: Electronics & Applications

Ook dit jaar is Mavom weer aanwezig op Electronics & Applications, dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. 

De beurs wordt gehouden van 26 tot en met 28 september 2023 in de Jaarbeurs, Utrecht. U kunt zich gratis aanmelden voor een bezoek aan deze beurs: https://fhi.nl/eabeurs/ of gebruik onze registratiecode: EAA075

Op de Mavom stand 7E130, bent u van harte welkom om met ons te spreken over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektronica bescherming en efficiënte warmte afvoer voor een betere betrouwbaarheid en langere levensduur van uw elektronische componenten.

Speciale aandacht is er voor onze samenwerking met InMotion, waarbij Mavom een bijdrage levert aan de door de studenten van InMotion ontwikkelde snel-laadtechniek

Inschrijven

Artikel

Hoe zuurstofinhibitie bij UV uithardende producten beperken?

Een belangrijke factor die de effectiviteit van UV-uitharding beïnvloedt, is zuurstofinhibitie. In dit artikel zullen we de rol van zuurstofinhibitie bij UV-uitharding belichten en de manieren waarop dit probleem kan worden beheerst.

Lees meer

Sustainability

Duurzame oplossingen bij Mavom

Binnen Mavom werken we aan duurzame oplossingen voor een goed evenwicht tussen mens, milieu en economie. We werken bijvoorbeeld aan een klimaat neutrale bedrijfsvoering, voeren producten met duurzame oplossingen, stimuleren milieuvriendelijke werkmethodes en sponsoren het elektrisch rijden. Daarnaast werken wij samen met partners en leveranciers die continue in ontwikkeling zijn om tot verbeterde en duurzame oplossingen te komen.

Lees meer

Event: Lijmen Benelux 2023

Benieuwd naar de laatste inzichten, praktijkvoorbeelden & tips en tricks rondom betrouwbare lijmverbindingen? Bezoek dan Lijmen Benelux 2023 op 3 oktober in het Mikrocentrum in Veldhoven.

Tijdens deze editie geeft Mavom, in samenwerking met VDL, een lezing over de structurele verlijmingen in de VDL New Generation Citea elektrische bussen.

Enkele andere onderwerpen:

  • Lijmtoepassingen binnen automotive
  • Veroudering en duurzaamheid van lijmverbindingen
  • Polymeer technologie voor veeleisende verbindingen
  • Circulair verlijmen

Ontdek de mogelijkheden op vlak van lijmen en lijmverbindingen en breng een bezoekje aan onze specialisten. Je bezoekt het event gratis, meld je hier aan:

Gratis Inschrijven

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven