{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief mei 2023

Distributeur van Dowsil™ silicone PV producten

Door de wereldwijde energietransitie zijn zonnepanelen niet meer weg te denken. Dow, wereld marktleider in silicone technologieën, brengt onder de merknaam Dowsil een reeks PV producten op de markt voor de solar industrie. Zeer geschikt voor panel- en Junction Box verlijming, ingieten van Junction Box, ingieten van zonnecellen en frame verlijming.

Lees meer

Artikel

Het reinigen van elektronica

Veel elektronica-producenten en EMS-bedrijven passen reeds
reinigingsprocessen voor hun elektronica toe. Maar deze processtap, die
zowel tijd als geld kost, wordt nog regelmatig overgeslagen. Iedereen is het er over eens dat een gereinigde PCB er esthetisch beter uitziet, maar er zijn belangrijkere functionele redenen om te reinigen

Download artikel

Tips & Tricks

Kristallisatie bij epoxies

Epoxies kunnen kristalliseren. Als het gebeurt denkt men vaak in eerste instantie dat de hars aan het uitharden is. Zonde, want kristallisatie is eenvoudig op te lossen en heeft geen invloed op de eigenschappen of kwaliteit van de hars. Maar hoe is kristallisatie dan te herkennen? En hoe maak je het proces ongedaan?

Lees meer

Born2Bond™ UV Cure-In-Place Gaskets

Voor het maken van complexe pakkingen

Born2Bond™ UV-CIPG zijn pakkingen die precisie, veelzijdigheid en een lange levensduur bieden. Met deze oplossingen zijn er complexe pakkingen te maken op vlakke substraten, maar ook in brede en ondiepe groeven. Ze zijn geschikt voor gebruik in een groot aantal toepassingen, waaronder in de automotive industrie en de elektronica.

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven