{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief april 2023

Distributeur van Dowsil™ silicone PV producten

Door de wereldwijde energietransitie zijn zonnepanelen niet meer weg te denken. Dow, wereldleider in siliconenchemie, heeft met zijn merk Dowsil™ technologieën en oplossingen ontwikkeld voor de solar industrie. Zeer geschikt voor panel- en Junction Box verlijming, ingieten van Junction Box, ingieten van zonnecellen en frame verlijming.

Lees meer

Calciumvrije schroefdraadpasta

Nieuw: Molykote® P-3700 Anti-Seize Paste

Molykote® P-3700 is een calciumvrije schroefdraadpasta die specifiek ontwikkeld is voor gebruik op chroom houdende metaallegeringen en RVS bij temperaturen hoger dan 300 graden Celsius. Het vermindert daardoor de vorming van het schadelijke hexavalent chroom ook wel aangeduid als zeswaardig chroom, chroom-VI of chroom-6.

Lees meer

CRC Evapo-Rust®

Een niet-giftige, snelle en effectieve roest verwijderaar

Evapo-Rust® van CRC is een niet-giftige, snelle en effectieve roest verwijderaar. De specifieke formule is speciaal ontworpen om roest te verwijderen zonder te schuren of schrobben. Het is veilig, gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken. Mengen is niet nodig, de oplossing is klaar voor gebruik.

Lees meer

Born2Bond™ UV Cure-In-Place Gaskets

Voor het maken van complexe pakkingen

Born2Bond™ UV-CIPG zijn pakkingen die precisie, veelzijdigheid en een lange levensduur bieden. Met deze oplossingen zijn er complexe pakkingen te maken op vlakke substraten, maar ook in brede en ondiepe groeven. Ze zijn geschikt voor gebruik in een groot aantal toepassingen, waaronder in de automotive industrie en de elektronica.

Lees meer

Clean 2023

Grip op industriële reinheid en contamination control

Ook dit jaar vindt u ons weer op Clean, hét jaarlijkse evenement voor industriële reiniging. Op 18 april is het weer zover, met als centraal thema ‘Grip op industriële reinheid en contamination control’.

Clean Event 2023 verbindt professionals uit de gehele keten rondom industriële reinheid. Bent u er ook bij? Dan ontmoeten wij u graag op stand 51.

Meld u aan

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven