{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.

Mavom en RSC Bio Solutions op Waterbouwdag

De Waterbouwdag  is een jaarlijks evenement dat een overzicht geeft van de laatste ontwikkelingen en nieuwe projecten in de waterbouwsector. Voor waterbouwers uit Nederland en België dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Het thema van dit jaar is 'Samenwerken'.

Mavom en leverancier RSC Bio Solutions zullen als exposant aanwezig zijn op de Waterbouwdag. Samen zullen we de biologisch afbreekbare smeermiddelen van RSC Bio Solutions op basis van een unieke technologie toelichten. Met deze smeermiddelen is er geen compromis meer nodig tussen het milieu en de smeerkwaliteit. Het zijn milieuvriendelijke producten met technisch superieure eigenschappen, die bovendien uitstekende smeerprestaties leveren.

Waterbouwdag: een afwisselende dag met interessante lezingen
Watebouwdag belooft weer een afwisselende dag te worden waarin nieuwe ontwikkelingen, innovaties, visies en aansprekende projecten de revue zullen passeren. Daarnaast volop gelegenheid om met elkaar de discussie aan te gaan en elkaar te ontmoeten op de uitzonderlijk goed bezette expositie. 

Aanmelden

Artikel

Biologisch afbreekbare smeermiddelen voor staalkabels

Tijdens het gebruik van de staalkabels is het van essentieel belang om goed onderhoud te blijven plegen door de staalkabels te smeren. Een vroegtijdige uitval van staalkabels kan namelijk tot zeer gevaarlijk situaties leiden. Ook kostentechnisch is goed onderhouden goedkoper dan vervangen.

Lees artikel

Demonstratie: RSC Envirologic WREP vet

Doug Adams, Senior Product Development Chemist at RSC Bio Solutions, performs a demonstration comparing the RSC EnviroLogic Grease 2 WREP.


Volg ons op:

Producten |Privacy |Contact |Uitschrijven