{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief december 2022

Mavom gaat verhuizen

Mavom specialty chemicals in Nederland (Mavom BV) verhuist binnenkort naar een prachtig nieuw kantoorpand met magazijn. Per 2 januari 2023 zijn wij te vinden op dit nieuwe adres. Wij verzoeken u deze gegevens in uw administratie te verwerken:

Gouwelandenlaan 16
2408 ZG Alphen aan den Rijn
T  +31 (0)172 27 6000

We verhuizen in de periode tussen 19 december en 1 januari. Gedurende de verhuizing zijn wij helaas niet goed bereikbaar en kunnen we dan ook geen orders of goederen aannemen noch uitleveren. Wij zijn uiteraard wel te benaderen via e-mail of onze website. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Dymax 9803

Voor actieve uitlijning van cameramodules en sensoren

Om productie mogelijk te maken van zeer nauwkeurige beeldvormingssystemen moeten optische componenten zoals lenzen in camera's, CCD-chips of complexe optische apparaten met zeer hoge precisie worden gepositioneerd. Actieve uitlijning is hiervoor de meest geschikte methode. Speciaal hiervoor ontwikkelde Dymax een nieuwe kationische epoxy: Dymax 9803.

Meer lezen

Case Study

Verbetering warmteoverdracht on-board lader elektrische voertuigen

Toen een tier 1 automotive supplier op zoek ging naar een effectief warmte geleidend materiaal voor hun on-board lader, bleek dat met de oplossing die ze voor ogen hadden ze juist het risico liepen op een slechte warmteoverdracht door het ontstaan van ongewenste luchtbellen in de toepassing. Samen met Electrolube gingen ze op zoek naar de juiste warmtegeleidende oplossing.

Meer lezen

Mavom sponsort het elektrisch rijden

Studenten van de Technische Universiteit Eindhoven werken aan de doorontwikkeling van ’s werelds eerste snel ladende elektrische LMP3-auto. Mavom sponsort dit ambitieuze project al enkele jaren door o.a. Thermal Gap Filler materiaal en onze kennis ter beschikking te stellen. 

Meer lezen

Volg ons op:

Producten |Privacy |Contact |Uitschrijven