{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief juni 2022

Uw feedback wordt zeer gewaardeerd

Beste relatie, 

uw feedback is belangrijk voor ons. Wij stellen u daarom graag een paar vragen over onze nieuwsbrief. Het invullen van deze vragenlijst duurt hooguit 2 minuten.

Als blijk van waardering voor uw tijd en moeite doneren we per ingevulde vragenlijst graag €5 aan Kika (Stichting Kinderen Kankervrij).

Vul de vragenlijst in

Mavom Benelux partner Jax

Voedselveilige smeermiddelen

Per 1 april 2022 breiden Mavom en Jax hun partnership verder uit in de Benelux regio. Mavom kijkt ernaar uit om nu ook in Nederland met de producten van JAX beter in te spelen op de eisen en vragen van onze klanten die in de voedingsmiddelenindustrie en drankenindustrie werkzaam zijn.

Lees meer

Whitepaper

Het belang van water bij metaalbewerkingsvloeistoffen

Het belang van water bij metaalbewerkingsvloeistoffen is enorm. 95 tot 99% van de emulsie die uiteindelijk op de machine gebruikt wordt is water. In dit artikel bespreken we de invloed van water op de uiteindelijke werking van de emulsie. Corrosie, schuim, overvloedig verbruik van concentraat, bacterievorming en tal van andere problemen, kunnen hun oorzaak vinden in de waterkwaliteit.

Download Whitepaper

Born2Bond™ ULTRA HV

De uitdagingen bij het verlijmen van een smart watch

Het verlijmen van de verschillende onderdelen van een smart watch was een grote uitdaging voor een fabrikant van draagbare elektronische apparaten. Bostik werd gevraagd mee te denken. De oplossing bleek een cyanoacrylaat lijm te zijn met unieke eigenschappen.

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven