{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief april 2022

Uw feedback wordt zeer gewaardeerd

Beste relatie, 

uw feedback is belangrijk voor ons. Wij stellen u daarom graag een paar vragen over onze nieuwsbrief. Het invullen van deze vragenlijst duurt hooguit 2 minuten.

Als blijk van waardering voor uw tijd en moeite doneren we per ingevulde vragenlijst graag €5 aan Kika (Stichting Kinderen Kankervrij).

Vul de vragenlijst in

Specialty Chemicals voor E-mobility

Om aan de strengere eisen van de auto-industrie te voldoen, moeten batterijfabrikanten manieren vinden om een levensduur van 15 jaar te
bereiken, dit bij extreme omstandigheden (temperatuur, schokken, trillingen) die het rijden op de weg veroorzaken. In dit document lichten wij toe waar verschillende lijmtechnologieën, ingietharsen en Thermal Management producten worden ingezet om dit te bewerkstelligen.

Download artikel

Case Study

Een verbeterslag bij FLOW-TRONIC

Flow-Tronic zorgt voor de ontwikkeling, productie en levering van flowmeters voor de water- en afwaterbehandeling. Om dit proces efficiënter te laten verlopen, gingen we op zoek naar een oplossing die meer comfort kon bieden bij het opgieten van hun sensors zonder kwaliteitsverlies binnen de toepassing. Lees er alles over in deze case study.

Lees meer

Case Study

Meer ontwerpmogelijkheden met Born2Bond™ ULTRA HV

Het verlijmen van de verschillende onderdelen van een smart watch bleek een grote uitdaging te zijn voor een fabrikant van draagbare elektronische apparaten. Bostik werd gevraagd mee te denken. De oplossing bleek een  cyanoacrylaat lijm te zijn met unieke eigenschappen.

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven