{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief december 2021

Case Study Prodrive Technologies

Nieuwe optische sensor zorgt voor schonere lucht in de auto

Schone en frisse lucht waarborgen in de auto is een relatief nieuwe luxe. Hier zijn sensoren voor nodig die snel en nauwkeurig fijnstof in de lucht kunnen meten, zowel binnen als buiten de auto. Prodrive heeft in eigen beheer een sensor ontwikkeld die meetgegevens genereert waarmee autofabrikanten de luchtkwaliteit in het voertuig beter kunnen reguleren. In deze Case Study leest u over de uitdagingen waar Prodrive tegen aan liep bij de ontwikkeling van de sensor, en hoe Mavom hierbij kon assisteren. 

Lees Case Study

Dymax UV-Lijm uithardingssysteem

Betere prestaties en een flexibele bediening met touchscreen-interface

Dymax BlueWave® QX4 V2.0 LED UV-Lijm uithardingssysteem biedt spot-uithardingstechnologie met hoge intensiteit en daarmee snelle uitharding in een compact formaat. Dit veelzijdige systeem is zeer ​​efficiënt en bovendien uitermate gebruiksvriendelijk.

Lees meer

Dowsil TC-2035 CV

Een nieuwe lijm met hoge thermische geleidbaarheid voor elektronische assemblagetoepassingen in de auto-industrie.

Fabrikant van siliconen-oplossingen, Dow, volgt de ontwikkelingen in de automotive branche op de voet om zo te kunnen voorzien in gepaste oplossingen. Dow's nieuwe lijm, de Dowsil TC-2035 CV,  werd ontwikkeld voor gebruik in elektronicatoepassingen als ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), ECU’s, converters en inverters.

Lees meer

Born2Bond™-lijmen voor elektronica toepassingen

De Born2Bond-lijmen van Bostik zorgen voor zeer nauwkeurige, snelle en betrouwbare verbindingen en afdichtingen in elektronica toepassingen, hoe minuscuul de componenten ook zijn. 

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven