{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief september 2021

Artikel

Optisch heldere ingiethars voor LED bescherming

Maak kennis met de unieke eigenschappen van Dowsil™ EI-2888. Een zelf hechtende Silicone giethars die uithardt bij kamertemperatuur.

Lees meer

Lijmen 2021

Op 12 oktober vindt Lijmen 2021 weer plaats, een evenement georganiseerd door Mikrocentrum. Lijmen 2021 richt zich op lijmverbindingen met hoge precisie, met een gegarandeerde nauwkeurigheid onder unieke omstandigheden. In het kader van het thema staat het Glue 2.0 project van ASML centraal tijdens het evenement en zullen er verschillende sprekers het project uiteenzetten:

  • Ton Senders, Supply chain engineer bij ASML
    Ton neemt u mee in de status van het Glue 2.0 project. Hij vertelt waarom de eisen zo belangrijk zijn en wat er van de toeleverancier verwacht wordt.
  • Jelmer Veenstra, Factory engineer bij VDL ETG Almelo
    Hoe vertaalt u het pakket aan eisen naar uw eigen situatie? Jelmer heeft het Glue 2.0 project binnen VDL begeleid en geïmplementeerd. Hij neemt u mee in de uitdagingen die er op zijn pad zijn gekomen en welke stappen zij hebben genomen.
  • Richard Klein, Product Specialist Elektronica bij Mavom
    Om de kwaliteit van de lijm en de traceerbaarheid te waarborgen heeft ASML afspraken gemaakt met Mavom. Richard Klein licht toe wat deze afspraken precies inhouden en waarom het zo belangrijk is dit centraal bij een partij als Mavom onder te brengen

Klik op onderstaande link voor meer informatie én om u in te schrijven. 

Meer informatie

Juist ingieten zorgt voor top kwaliteit bij Rots Maatwerk

LED-modules worden beschermd door middel van een ingiethars. Als het ingieten niet op de juiste manier gebeurt, kan dit vervelende gevolgen hebben op de lange termijn. Rots Maatwerk bv realiseerde zich dat toen ze besloten het ingieten niet meer uit te besteden en dit in huis te doen. 

Lees meer

Thermal Management oplossingen

DOWSIL™ TC-2030 en TC-2035 Thermisch geleidende lijmen voor hoog vermogen automotive applicaties van de nieuwe generatie power elektronica in elektrische en hybride voertuigen.

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven