{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Special Edition 3

Beste ASML-toeleverancier,

Mavom is als wereldwijde distributie partner aangewezen voor het leveren van de geselecteerde lijmen die voldoen aan de door ASML gestelde Glue 2.0 eisen. 

Wij houden u graag op de hoogte van producten en projecten die interessant kunnen zijn voor u. Wij lichten uiteraard graag iets persoonlijk toe als daar behoefte aan is. 

Met vriendelijke groet,

Het Mavom-team

Terugblik Lijmen 2021

Op 12 oktober j.l. vond het evenement Lijmen 2021, georganiseerd door het Mikrocentrum, weer plaats. Het was een geslaagde editie waar veel interessante lezingen in het teken van lijmverbindingen met hoge precisie, werden bijgewoond. Zo betrad ook Mavom productspecialist Richard Klein het podium om te praten over de logistieke operatie achter het ASML Glue 2.0 project. Via het linkje hieronder kunt u de lezingen terug vinden.

Ook als u er op 12 oktober niet bij was willen wij u uiteraard in de gelegenheid stellen om vragen te stellen of opmerkingen te plaatsen wat betreft Glue 2.0. Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via Project Coordinator Sandra Burgman. Zij is zowel telefonisch (+31 (0)172 220 422) als via email (burgman@mavom.nl) te bereiken. 

 

Lezingen downloaden

Krytox smeermiddelen voor Clean Room en (Hoog) Vacuüm Toepassingen

Krytox smeermiddelen van Chemours werden speciaal ontwikkeld voor veeleisende toepassingen in o.a. lucht- en ruimtevaart. Inmiddels worden de smeermiddelen  heel breed ingezet in o.a. clean room en hoog vacuüm applicaties. Het bijzondere aan Krytox smeermiddelen is de synthetische PFPE basisolie, een soort vloeibare Teflon.

Lees meer

Even voorstellen...

Smeermiddelen Product Specialist Sjors Heuzen

Mijn naam is Sjors Heuzen en sinds 2016 maak ik deel uit van het Mavom-team.  Als Productspecialist Smeermiddelen & Onderhoudsproducten houd ik me vooral bezig met het adviseren van bedrijven bij hun tribologische vraagstukken. Dit kan in de ontwerpfase van een product zijn, maar ook achteraf bij problemen of de productie-omgeving. Vooral door vroeg in de ontwerpfase mee te denken met onze klanten kunnen we vaak mooie oplossingen en besparingen bieden!

Als u vragen of opmerkingen heeft, kom ik graag langs om deze bij u op locatie te bespreken. Ik ben bereikbaar via Heuzen@mavom.nl of bel ons algemene nummer +31 (0)172 436 361.

Elektronica selectiegids

Mavom heeft een selectiegids Specialty Chemicals voor Elektronica ontwikkeld. In deze nieuwe gids kunt u lezen wat Mavom voor u kan betekenen. Per categorie hebben we een duidelijk overzicht gemaakt van ons kernassortiment. Zo kunt u snel een passend product voor uw toepassing vinden. Uiteraard helpen onze productspecialisten u hier ook graag bij. 

Download de brochure

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven