{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
juli 2021

Beste relatie

We zijn blij dat u klant bent bij Mavom. Stelt u het op prijs als wij u per e-mail informeren over (nieuwe) producten en artikelen omtrent onze Industriële producten? Dan hoeft u niets te doen, en ontvangt u vanaf september een eerste mailing. Wilt u dat liever niet, dan kunt u zich onderaan deze e-mail afmelden.

Alvast een voorproefje? 
Wij versturen ca. 4 keer per jaar een mailing met onderwerpen over Lijmen, Afdichten, Smeermiddelen en  Metaalbewerkingsvloeistoffen. Maar ook over Industriële reiniging, Absorptieproducten, Corrosiewering, Siliconen of Doseersystemen. 

Om u een beter idee te geven, sturen wij u 3 artikelen toe:

Correct smeren van compressoren

Whitepaper

Compressoren zijn er in diverse typen en ieder type heeft zijn specifieke plus- en minpunten. Bij het kiezen van een compressor is ook de smering van de diverse onderdelen in de compressor van een niet te onderschatten belang.

Lees meer

Lijmoplossing voor katheters

Case Study

Een katheter moet correct gefixeerd worden om geneesmiddelen en voedingsstoffen toe te kunnen dienen. Mavom hielp Bedal bij de selectie van de ideale lijmoplossing.

Lees meer

DOWCLENE ™ 1601:

voor een efficiënt reinigingsproces

Al jarenlang is Mavom in Nederland distributeur van de producten van SAFECHEM, een Duitse leverancier van gechloreerde koolwaterstoffen en gemodificeerde alcoholen voor gebruik in gesloten dampontvettingsmachines.

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven