{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief maart 2021

Ingietharsen

Elektronica ingieten met handige twinverpakkingen

Mavom biedt een uitgebreid assortiment epoxyharsen, polyurethaanharsen en siliconenharsen voor het ingieten van elektronica. Hierdoor worden componenten op een printplaat volledig geïsoleerd, beschermd tegen omgevingsinvloeden en wordt de mechanische sterkte verbeterd.

Lees meer

Artikel:

Mavom oplossingen voor LED Lighting

De LED industrie is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Het is fascinerend om de verschillende ontwerpen en toepassingen van LED units te zien zoals o.a. LED lampen voor auto’s, straatverlichting en zwembad verlichting. Ontdek in dit artikel onze oplossingen voor LED Lighting.

Lees meer

SARCON® Thermische Interface materialen

SARCON® is een merk van de Japanse producent Fuji Polymer Industries, een toonaangevend bedrijf op het gebied van de thermische interface technologie. SARCON® producten zijn geavanceerde siliconenrubbers met een hoge thermische geleidbaarheid en een superieure vlamvertraging.

Lees meer

Dowsil CC-8030

UV uithardende coating met vocht als secundair uithardingsmechanisme

Dowsil CC-8030 UV uithardende coating is ontworpen voor geautomatiseerde verwerking bij de productie van grote series en korte doorlooptijden. Het is de eerste dual-cure silicone conformal coating die een combinatie van diverse eigenschappen biedt waaronder een secundair uithardingsmechanisme.

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven